Complete Vuurwerkkassa kopen

Complete vuurwerk kassaset kopen

Naast het huren van een complete Vuurwerk kassaset kunt u ook Vuurwerk kassa kopen. DeVuurwerkKassa.nl levert uitsluitend all-in-one systemen voorzien van een 15 inch touchscreen voorzien van VuurwerkPOS kassa softwarecompleet met thermische printer en geldlade. Het voordeel van een all-in-one systeem is dat er weinig bekabeling benodigd is en de systemen compact zijn, erg handig indien u deze moet opslaan voor de rest van het jaar. Indien gewenst kunt u het systeem uitbreiden met een losse pakbonnenprinter voor bij de bunker of een barcodescanner voor het snel verwerken van (afhaal)orders. U kunt zelf bepalen of u wilt dat een van onze monteurs het systeem bij u op locatie komt leveren en installeren, op deze manier kunt u direct beginnen met uw verkoop.

Complete vuurwerk kassaset PRO voor € 1.250,00 exclusief BTW

Vuurwerk kassa kopen

Het PRO model* bestaat uit een professioneel kassasysteem met een hoogwaardig 15 inch touchscreen. Aangevuld met een professionele thermische bonprinter en een automatische geldlade. Het pro model heeft een snelle Intel quad core processor en zorgt daardoor voor een snelle verwerkingstijd. In combinatie met 4 GB intern geheugen, een 64 GB SSD harddisk en Windows 10 heeft u een kassasysteem waar u veel plezier van zult hebben.

Indien gewenst kunt u het systeem uitbreiden met een losse pakbonprinter voor bij de bunker of een barcodescanner voor het snel verwerken van (afhaal)orders.

U kunt zelf bepalen of u wilt dat een van onze service engineers het systeem bij u op locatie komt leveren en installeren (meerprijs € 295,00 excl. BTW), op deze manier kunt u direct beginnen met uw verkoop. Onze service engineer gaat niet weg voordat alles uitvoerig is getest en werkt. Door gebruik te maken van onze service engineers weet u zeker dat u voor en tijdens de vuurwerkverkoop een goed werkend systeem heeft!

Vanaf € 455,00 excl. BTW kunt u dit model ook bij ons huren tijdens de (voor)verkoop van uw vuurwerk. Prijs is inclusief het leveren en ophalen van het kassasysteem, installatie. Exclusief netwerkbekabeling en het aansluiten op internet.

Uitbreidings producten vuurwerk kassaset

  • Thermische bunkerprinter voor pakbon 80mm meerprijs € 179,00 excl. BTW
  • USB Barcodescanner meerprijs € 99,00 excl. BTW
  • Netwerkrouter t.b.v. kassa netwerk meerprijs € 65,00 excl. BTW

PIN apparatuur

Devuurwerkkassa.nl levert zelf ook pin apparatuur, zo heeft u een aanspreekpunt en kunt u de gehele automatisering bij ons onderbrengen. Devuurwerkkassa levert zowel mobiele als vaste (kassa gekoppelde) pinautomaten.
Neem telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.
Telefoon: 036-7440212 of per email:[email protected]

*De VuurwerkPos kassasoftware licentie dient separaat bij KEI Creations aangekocht te worden.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP