Complete vuurwerkkassa huren

Vuurwerk kassaset huren

De verkoop van vuurwerk is voor veel verkooppunten een activiteit welke naast hun andere bedrijfsactiviteiten plaats vind. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat het kopen van een complete vuurwerk kassaset geen optie is. Gezien de korte periode waarin vuurwerk wordt verkocht kan het huren van een complete vuurwerk kassa een goede oplossing zijn. Huurt u een compleet systeem bij DeVuurwerkKassa.nl dan zorgen wij voor een totaal oplossing zodat uw orders en administratie overzichtelijk en zorgvuldig wordt bijgehouden. De kassasset welke wij verhuren wordt uitgerust met VuurwerkPOS kassasoftware*. Dit zeer uitgebreide software pakket is modulair op te bouwen waardoor er voor elke ondernemer een passende oplossing geboden kan worden.

DeVuurwerkKassa.nl levert voor iedere klant een systeem op maat welke volledig is aangepast aan de wensen van de klant. U geeft aan hoeveel systemen u wanneer wilt gebruiken en DeVuurwerkKassa.nl zorgt ervoor dat deze ruim op tijd worden geleverd en aangesloten op uw locatie door een van onze eigen service engineers. Onze engineers vertrekken niet voordat het systeem volledig werkt en u kunt starten met de verkoop. Toch liever een vuurwerk kassaset kopen?

Alle systemen worden ruim op tijd geleverd en werkend bij u achtergelaten. Om u een indruk te geven van de prijsopbouw vind u onderstaand een aantal rekenmodellen. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen neem dan contact met ons op: 036 - 744 02 12

Complete Vuurwerk kassaset huren vanaf € 455,00 exclusief BTW

Alle verhuur kassasets bevatten een professioneel kassasysteem met een hoogwaardig 15 inch touchscreen, thermische bonprinter 80mm en een automatische euro geldlade. De huur is inclusief:

vuurwerk-kassa-set-pro-huren

 

  • Levering en transport naar locatie binnen Nederland
  • Plaatsing en installatie op locatie
  • Meervoudig stekkerblok (stroom aansluiting dient binnen 3 meter aanwezig te zijn)
  • Oplever garantie, service engineer vertrekt pas als alles werkt
  • Ophalen en transport vanaf locatie binnen Nederland
    (aanleg netwerk (en) bekabeling niet inbegrepen)

 

Door gebruik te maken van onze service engineers weet u zeker dat u voor en tijdens de vuurwerkverkoop een goed werkend systeem heeft!

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

Bel direct

TOP